Pendaptaran di FastPay Kasino

Kasino Pay Gancang parantos aya di pasar judi langkung ti 3 taun. Salami waktos ieu, kasino online parantos ngempelkeun pangguna ti sakumna penjuru dunya. Sumawona, ambisi afiliasi FPC tinggi, anu méré inspirasi pikeun profesionalisme sareng nunjukkeun kaseriusan administrasi.

Halaman wéb resmi sayogi dina 18 basa di dunya, sareng dompét tiasa diisi deui dina rupa-rupa mata uang, kalebet crypto. Jasa ieu terus ngembang jasa na sareng narékahan pikeun nunjukkeun dirina ka sakumna dunya.

Fastpay nawiskeun langkung ti satengah sarébu kaulinan judi dina halaman wéb na, sareng jumlah panyadia ngarobih sadayana témplat pikeun jasa sapertos kitu - aya langkung ti 40 diantarana. Jelas yén kasino dioperasikeun ku para ahli anu ngajamin gancang sareng pangmayaran stabil pikeun pamaénna. Konsép ieu mangrupikeun inti tina nami kasino.

Karya jasa online leres-leres sah sareng sah di seueur nagara di dunya. Ieu dikonfirmasi ku lisénsi judi khusus Dama N.V., kalayan nomer pendaptaran 152125.

Daptar dina kasino Saha anu tiasa muka rekening kasino

Saha waé anu umur 18 taun atanapi langkung tiasa ngadaptarkeun rekening. Bawah umur teu kénging nganggo jasa judi numutkeun hukum ampir sadaya nagara sareng lisénsi judi.

Tangtosna, pamirsa kasino utama nyaéta nagara-nagara anu saacan républik Soviét. Tapi anu maen judi ti mana waé di dunya ogé tiasa nganggo jasa judi, upami kagiatan sapertos kitu diijinkeun dina kaayaan tempatna.

FastPay

Prosedur pendaptaran

Pikeun ngadaptar di Fast Pay Casino, buka situs wéb resmi kasino teras pencét tombol"register" di luhur layar di belah katuhu. Pilihan anu kadua nyaéta turun ka handapeun halaman sareng ngeusian formulir pendaptaran.

Widang tina formulir pendaptaran standar, aranjeunna kedah netepkeun data ieu:

  • email;
  • sandi akun kaulinan;
  • domp√©t mata uang (salajengna anjeun tiasa gaduh sababaraha diantarana sareng dina mata uang anu b√©da);
  • nomer telepon.

Titik anu penting nyaéta familiarization sareng aturan ("Syarat sareng Kaayaan)" sareng kabijakan privasi. Disarankeun pisan anjeun supados wawuh sareng aranjeunna sahingga ka hareup moal aya sengketa sareng administrasi jasa éta.

Saatos prosedur réngsé, email bakal dikirim ka e-mail anu ditangtoskeun kalayan konfirmasi tina akun game. Kami mastikeun sareng lebet kana halaman wéb kasino. Ieu sakumaha gampangna pikeun ngadaptar di Fast Pay Casino . Tapi aksés pinuh kana jasa henteu kabuka langsung saatos didaptarkeun. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah ngalangkungan prosés verifikasi tina akun game.

Daptar dina kasino Verifikasi

Pikeun lulus verifikasi, anjeun kedah lebet kana akun anjeun sareng buka bagian"Data profil". Di dieu cekap pikeun nunjukkeun data pribadi: nami mimiti sareng tukang, tanggal lahir, jenis kelamin, nagara, alamat, kode pos, kota sareng nomer telepon. Penting pisan yén data ieu mutakhir sareng leres, sabab administrasi jasa tiasa mariksa aranjeunna.

Verifikasi dina kasino leres-leres opsional. Hal éta dilakukeun ngan ukur dina kasus-kasus khusus nalika pamaén disangka lepat, naha éta multi-akuntansi, parobahan alamat IP konstan atanapi gaya permainan variabel. Kajujuran sareng profesionalisme mangrupikeun hal utami sanés ngan ukur dina administrasi jasa, tapi ogé pikeun pangguna judi.

Kasus sanés nalika verifikasi dilaksanakeun nyaéta ditarikna dana langkung ti 2000 dolar atanapi euro. Dina hal ieu, pamuter ngan saukur kedah mastikeun idéntitasna sapertos kieu:

  • unggah dokum√©n id√©ntitas judi (paspor nasional atanapi SIM);
  • verifikasi kar√©sid√©nan (tagihan utilitas);
  • nyandak tangkepan layar atanapi poto sistem pamayaran nganggo 8 angka katutup sareng kode CVV.

Verifikasi mangrupikeun bagian tina kabijakan kaamanan, sareng langkung saé pikeun nuturkeunana supados henteu ngagaduhan masalah dina narik artos ka payun.

Inpormasi penting pikeun palanggan énggal

Penting pikeun nyatakeun yén aturan Kasino Pay Gancang ngalarang mindahkeun rekening game ka pihak katilu atanapi gaduh langkung ti 1 akun anu kadaptar dina jasa ti hiji jalma. Pelanggaran aturan ieu tiasa nyababkeun meungpeuk akun kaulinan tanpa pengembalian dana.

Pamaén naon waé tiasa nganggo hak pangaluaran diri tina kasino online. Dina hal teu aktipitas langkung ti 180 dinten, akun gim na beku. Pikeun patarosan anu sanés, anu maen judi tiasa ngahubungi dukungan Fastpay ngalangkungan e-mail, formulir eupan balik ku mail sareng ngobrol gancang dina halaman wéb kasino.

Kaulinan anu sayogi saatos didaptarkeun

Kasino Catalo Fast Pay dieusian ku seueur panyadia game: Amatic, Belatra, BGaming, BTG, Booming, Blueprint, Bsg, EGT, ELK, Endorphina, EvoPlay, Fantasma, Fugaso, GameArt, Habanero, sareng sajabana satengah sar√©bu kaulinan anu sayogi dina halaman bumi kasino online. √Čta tiasa diurutkeun, milarian anu pikaresepeun atanapi ku panyadia khusus.

Tangtosna, kaseueuran gimna nyaéta sadaya jinis mesin slot. Kadé nekenkeun yén teu aya kaulinan anu lami dina kasino, sareng perpustakaan sering diropea. Penjual kaulinan ngan ukur nganggo perangkat keras modéren pikeun nyayogikeun pelesir éstétika tina animasi 3D dina kaulinan.

Bonus pikeun pamaén anyar

Anu énggal Kasino Pay Fast kéngingkeun kasatiaan khusus nalika ngadaptar dina situs. Layanan nampilkeun sababaraha promo , anu ngamungkinkeun anjeun ngalipatgandakan jumlah deposit munggaran sareng kéngingkeun putaran gratis (bonus dugi ka 100 euro atanapi dolar + 100 bebas muter).

Sadaya promosi ieu tunduk kana sababaraha aturan:

  • setoran anu munggaran kedah tina 20 USD/EUR, 0,002 BTC, 0,05 ETH, 0,096 BCH, 0,4 LTC, 8800 DOGE;
  • bonus moal jalan upami setoran munggaran langkung ti 100 USD/EUR atanapi dina mata uang san√©s anu sami;
  • anjeun kedah neundeun deposit munggaran tanpa nganggo kode bonus, upami promo moal jalan;
  • wager nya√©ta 50x tina jumlah tambah luhur;
  • henteu aya wates jumlah kemenangan bonus tunai;
  • 100 putaran gratis dikaluarkeun pikeun 20 unggal dina 5 dinten.

Janten, upami anu maen judi setoran $ 100 kanggo pertama kalina, maka pikeun ngajalankeun taruhan, anjeunna kedah nempatkeun taruhan jumlahna 5000 USD (100x50). Bonus wilujeng sumping kedah dipertaruhkeun dina dua dinten - kaayaan ieu ogé diperyogikeun. Upami sakabéh bonus henteu diasuh, artos sareng kameunangan anu ditampi kalayan bantosanna kabakar. Bonus ieu tiasa dibatalkeun dina akun pribadi anjeun.

Perhatoskeun yén 100 puteran gratis dikaluarkeun ka pamuter anyar unggal dinten salami 20 dina 5 dinten. Unggul tina jinis bonus sapertos kieu aya sababaraha larangan: 50 euro atanapi dolar, 0,05 BTC, 0,125 ETH, 0,24 BCH, 0,95 LTC, 22,000 DOGE.

Spins gratis mangrupikeun bagian tina bonus. Janten, upami promosi nyalira atanapi kameunangan tina giliran gratis parantos dibolaykeun, penerbitanana bakal lirén. Penting pikeun terang yén taruhan kalayan artos bonus atanapi spin gratis teu aya pangaruhna dina leveling dina program VIP kasino online.