Fastpay kasino - bonus sareng kode promo

Judi judi anu parantos ngalaman nguping ngeunaan Kasino Pay Gancang sareng terang sagala fiturna. Pangpentingna, kasino dikembangkeun ku afiliasi anu berpengalaman anu henteu senang ku kaayaan di industri.

Tipu nipu pamaén,"jebakan" dina istilah sareng kaayaan panggunaan jasa, konpirmasi multi-dinten akun game - ieu mangrupikeun daptar masalah anu ngalipet kasino online.

Kasino Pay Fast mangrupikeun pengecualian tina aturan, kusabab anu utama pikeun layanan ieu ngan ukur kualitas jasa sareng klien. Salami 3 taun ayana, kasino online janten salah sahiji proy√©k judi pangged√©na. Pelayanan ieu parantos lami narik pama√©n di √Čropa sareng Am√©rika.

Fitur tina kasino sapertos kieu:

  • halaman w√©b resmi parantos diadaptasi henteu ngan ukur pikeun PC, tapi og√© pikeun alat s√©lul√©r;
  • halaman w√©b parantos ditarjamahkeun kana langkung ti 18 basa, kalebet basa Turki, J√©rman, Perancis, Finlandia Norwegia, C√©ko, Ukraina, Kazakh sareng anu san√©sna;
  • kasino ngagaduhan dukungan t√©hnis sadidinten, anu bakal ngabantosan ngab√©r√©skeun masalah pama√©n;
  • FPC ngamungkinkeun anjeun gaduh sababaraha domp√©t dina mata uang sareng cryptocurrency anu san√©s: EUR, USD, CAD, AUD, NZD, NOK, PLN, JPY, ZAR, BTC, ETH, BCH, LTC, DOGE;
  • verifikasi akun opsional upami ditarikna dugi ka 2000 dolar atanapi euro.

Konsép konci kasino nyaéta korélasi antara nami sareng kaayaan nyata. Pangmayaran gancang tina artos anu dimeunangkeun mangrupikeun nomer 1 pikeun kasino. Kasatiaan sareng sagala rupi promosi, anu bakal urang tingali di handap, sadayana ngeunaan Kasino Pay Gancang.

Transparansi kasino dijamin ku lisénsi kaulinan resmi Dama N.V., anu ngagaduhan nomer 152125.

FastPay Casino

Program bonus

FastPay Bonus

Fastpay ngubaran pangguna kasino énggal kalayan kasatiaan khusus. Promosi, anu dilakukeun dina jasa judi pikeun pemula, ngamungkinkeun anjeun ngalipatgandakeun jumlah deposit anu munggaran sareng kéngingkeun spin gratis (bonus dugi ka 100 euro atanapi dolar + 100 putaran gratis).

Tangtosna, aya sababaraha aturan:

  • setoran anu munggaran kedah tina 20 USD/EUR, 0,002 BTC, 0,05 ETH, 0,096 BCH, 0,4 LTC, 8800 DOGE;
  • bonus moal jalan upami setoran munggaran langkung ti 100 USD/EUR atanapi dina mata uang san√©s anu sami;
  • anjeun kedah neundeun deposit munggaran tanpa nganggo kode bonus, upami promo moal jalan;
  • wager nya√©ta 50x tina jumlah tambah luhur;
  • henteu aya wates jumlah kemenangan bonus tunai;
  • 100 putaran gratis dikaluarkeun pikeun 20 unggal dina 5 dinten.

Kukituna, upami anu maen judi énggal ngeusian rekening na pikeun $ 50 pikeun pertama kalina, maka pikeun minuhan kaayaan taruhan, anjeunna kedah nempatkeun taruhan anu jumlahna 2500 USD (50x50). Bonus wilujeng sumping kedah dipertaruhkeun dina dua dinten - kaayaan ieu ogé diperyogikeun. Upami sadayana bonus henteu diberesihan, artos sareng kameunangan anu ditampi kalayan bantosanna ngan saukur ngaleungit. Anjeun tiasa ngabatalkeun bonus sapertos kitu dina profil pribadi anjeun dina bagian"Bonus" atanapi ngahubungi dukungan 24/7 kanggo bantosan.

100 putaran gratis (puteran gratis) - dipasihkeun ka pangguna unggal dinten, 20 puteran salami 5 dinten. Unggul tina jinis spin gratis ieu aya watesna: 50 euro atanapi dolar, 0,05 BTC, 0,125 ETH, 0,24 BCH, 0,95 LTC, 22,000 DOGE. Keterbatasan ieu ogé dilarapkeun ka jumlah anu ditampi saatos nyumponan sarat wager.

FastPay Casino Free Spins mangrupikeun bagian tina bonus. Upami bonus atanapi kameunangan tina giliran gratis parantos dibolaykeun, édisi poean FS bakal lirén. Penting pikeun terang yén taruhan kalayan artos bonus sareng spin gratis henteu mangaruhan naon waé kanaékan tingkat dina program VIP.

Aya promosi anu sami, anu masihan kasempetan kadua (kanggo nambalan kadua deposit) pikeun ningkatkeun bank awal pikeun anu maen judi (kasempetan kadua ku bonus 75% dugi ka 50 EUR/USD). Sareng anjeunna ngagaduhan aturan anu sami:

  • deposit kadua ti 20 USD/EUR, 0,002 BTC, 0,05 ETH, 0,096 BCH, 0,4 LTC, 8800 DOGE;
  • bonus moal jalan upami setoran kadua langkung ti 50 USD/EUR atanapi dina mata uang san√©s anu sami;
  • ngadamel setoran tanpa nganggo kode bonus;
  • tarohan sami - 50x tina jumlah tambah luhur;
  • teu aya watesan dina jumlah kameunangan.
Dina hal ieu, upami pamuter ngeusian ulang akun game pikeun $ 75 pikeun kadua kalina, maka kaayaan tarohan sami sareng $ 3750 (jumlah setoran dikali ku taruhan).

Kasino ogé nyayogikeun program VIP masing-masing pikeun unggal pamuter anu dipikaresep, anu tiasa dipendakan dina halaman wéb dina bagian"Promo".

FastPay

Ngamuat deui bonus dina dinten Salasa sareng Jumaah

Unggal Salasa, sababaraha pama√©n nampi email nganggo uleman khusus pikeun bonus ngamuat deui. √Čta tiasa diaktipkeun ku ngadamel setoran minimum 20 EUR/USD atanapi dina mata uang san√©s anu sami. Anjeun tiasa og√© titipan dina cryptocurrency. Lows: 0,002 BTC, 0,05 ETH, 0,096 BCH, 0,4 LTC, 8800 DOGE.

Aturan bonus muat ulang anu sanés:

  • ngadamel deposit tanpa kode bonus;
  • muatkeun deui 50% tina setoran anu didamel dinten Salasa;
  • jumlah bonus maksimum: 100 EUR, USD, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44,000 DOGE;
  • kaayaan wagering gumantung kana tingkat pamuter: tina 4 dugi 7 level - 40x tina jumlah bonus, sareng level 8-10 - 35x.

Bonus muatkeun dinten Jumaah sami, tapi éta ngagaduhan sababaraha bédana dina hal tingkat pamuter. Janten, tingkat 4 - bonus 50% tina setoran (dugi ka 50 EUR/USD), tingkat 5 - 55% tina setoran (dugi ka 100 EUR/USD), 6 - bonus 60% (dugi ka 150 EUR/USD) , Tingkat 7 - 65% tina setoran (dugi ka 200 EUR/USD), bonus 8 - 75% (dugi ka 200 EUR/USD), tingkat 9 - 100% (dugi ka 200 EUR/USD), tingkat 10 - 150 % tina setoran (dugi ka 200 EUR/USD).

Penting pikeun dicatet yén jumlah maksimum bonus sayogi dina saluyu sareng 100 USD/EUR dina mata uang sareng crypt anu sanés.

Level Up Bonus Cash

Jinis bonus ieu sayogi tina tingkat VIP ka-8 pamuter. Kanggo ngalih ka:

  • Tingkat 8 - ‚ā¨ 150 insentif;
  • Tingkat 9 - 1000 euro;
  • 10 tingkat - 2500 euro.

Sadaya bonus tunai tiasa dirobih kana mata uang sanés, sami sareng euro. Tarohan nyaéta 10x jumlah bonus. Penting kado sapertos kitu henteu kiridit otomatis. Pikeun kéngingkeunana, anjeun kedah ngahubungi jasa pangrojong (bentuk tanggapan atanapi obrolan gancang dina situs - ikon di sudut katuhu handap layar).

FastPay Casino

Bonus Ulang Tahun

Bonus ultah sayogi tina tingkat VIP ka-2 pamuter. √Čta og√© henteu dikaluarkeun upami anu maen judi nampi larangan atanapi pangaluaran pangaluaran diri. Bonusna ngan ukur sakali dina sataun - dina ulang taun. Pikeun k√©ngingkeunana, anjeun kedah ngahubungi layanan dukungan kasino online. Og√©, pama√©n kedah nyumponan kaayaan ieu: taruhan ti mimiti bonus ulang taun anu terakhir dikaluarkeun sahenteuna kedah 50% tina jumlah poin anu diperyogikeun saluyu sareng tingkat pamuter ayeuna.

Bulanan 10% cashback tanpa usaha

Bonus ieu ngan ukur tiasa diklaim ku pamaén ti tingkat VIP 9. Tingkat 9 sareng 10 bakal nampi 10% karugian dina slot kalayan usaha 0x jam 21:00 waktos Moskow (atanapi 18:00 UTC) dina dinten kahiji unggal bulan. Bets henteu diitung salaku artos bonus dina slot nalika ngitung bonus. Ngan ukur karugian dina slot atanapi"live" anu diperhitungkeun. Kaulinan dewan sareng kaulinan sanésna dikaluarkeun tina cashback bulanan.