Fastpay kasino euweuh bonus deposit

FastPay Casino

Kons√©p konci na nya√©ta Kasino Pay Gancang - pangmayaran gancang ka sadaya pama√©n! Kasino ieu mecenghul alesan. Sakelompok afiliasi tina jasa judi online parantos patepung sareng total tipu daya dina industri judi. Tapi masalah panipuan jauh tina ngan ukur kakurangan. Konfirmasi verifikasi akun, anu dugi ka 5-7 dinten, telat dina pamayaran,"jebakan" dina aturan kasino - pikeun ngarobih sadayana ieu, Gancang Pay Casino didamel! √Čta ngamungkinkeun anjeun nampi pangmayaran instan, dukungan anu teras-terasan sareng bonus anu loma.

Kasino Pay Gancang dilisensikeun ku Dama N.V. kalayan nomer registrasi 152125. Aya ogé layanan dukungan 24 jam. Anjeun tiasa ngahubungi anjeunna dina saluran Telegram, formulir eupan balik, alamat e-mail sareng tombol kanggo komunikasi"gancang" kanggo pangguna anu kadaptar ogé sayogi - anjeun tiasa mendakan sadayana ieu dina halaman wéb FPC.

Profesionalisme tim panyipta dikonfirmasi ku paningkatan kontinyu dina pemirsa kasino online. Langkung seueur pama√©n Am√©rika sareng √Čropa anu ngadaptar. √Čta sababna halaman w√©b kasino sayogi aya dina 18 basa di dunya.

Buka kasino Pendaptaran sareng verifikasi

Saha waé anu umur 18 taun tiasa ngadaptarkeun rekening game. Pamaén ti mana waé di dunya tiasa nganggo jasa judi Fastpay upami kagiatan sapertos kitu diijinkeun di nagara tempat aranjeunna ayana.

Muka rekening di FastPay kasino gampang. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah pencét kana tombol"pendaptaran" dina situs atanapi turun dina halaman - kami dugi ka formulir pendaptaran.

Prosedur pendaptaran saderhana sareng kalebet barang standar:

FastPay

  • email;
  • kecap akses;
  • mata uang utama anu dianggo (anjeun tiasa gaduh sababaraha domp√©t ku mata uang sareng kriptocurrency anu b√©da);
  • nomer telepon.

Penting! Anjeun kedah heula kenalkeun istilah sareng kaayaan, kabijakan privasi sareng centang kotak anu saé sateuacan diklik tombol"register" dina formulir.

Tautan pikeun ngaktipkeun akun game anjeun bakal dikirim kana alamat email anu parantos ditangtoskeun. Anjeun kedah pencét sareng log in kana halaman wéb kasino. Saatos éta, disarankeun pikeun nyayogikeun data pribadi dina bagian anu saluyu tina akun: nami mimiti sareng tukang, tanggal lahir, jenis kelamin, nagara, kota, alamat sareng kode pos. Anjeun ngan ukur kedah ngeusian data anu asli pikeun nyingkahan kaayaan anu teu pikaresepeun. Administrasi palayanan tiasa mariksa inpormasi ieu pikeun leresna iraha waé.

Sugan kapayunna anjeun kedah ngalangkungan prosedur verifikasi. Dilaksanakeun dina kasus-kasus khusus, atanapi upami jumlah ditarikna langkung ageung tibatan wates anu parantos ditangtoskeun. Kasus khusus nyaéta nalika pamaén disangka lepat atanapi multi-akuntansi: gaya judi atanapi alamat IP teras-terasan robih. Prosés verifikasi diwangun ku unggah poto dokumén: paspor nasional atanapi KTP, tagihan utilitas anu seger pikeun pendaptaran sareng tangkepan layar atanapi poto kartu sistem pamayaran.

Ku ngadaptar dina jasa, anu anyar bakal ngagaduhan aksés kana promosi anu diayakeun ku kasino online.

Promosi bonus

Kasatiaan ka pamaén mangrupikeun prioritas penting pikeun Fast Pay Casino. Program bonus pikeun pemula anu tiasa dianggo dina kasino dina waktos anu teras-terasan.

Buka kasino Bonus deposit munggaran 100% (bonus dugi ka 100 euro/dolar (atanapi mata uang sanés anu sami sareng ieu) + 100 spin gratis). Promosi ieu kanggo pamaén anyar anu ngagaduhan kasempetan pikeun ningkatkeun bank awalna. Tapi aya sababaraha aturan:

  • deposit munggaran tina 20 USD/EUR, 0,002 BTC, 0,05 ETH, 0,096 BCH, 0,4 LTC, 8800 DOGE;
  • deposit munggaran anjeun tanpa nganggo kode bonus;
  • tarohan nya√©ta 50x tina jumlah bonus;
  • henteu aya wates jumlah kemenangan bonus tunai;
  • 100 putaran gratis dikaluarkeun pikeun 20 unggal dina 5 dinten.

Kasino ogé nyayogikeun program VIP masing-masing pikeun unggal pamuter anu dipikaresep, anu tiasa dipendakan dina halaman wéb dina bagian"Promo".

Fastpay og√© ngagaduhan teu aya bonus deposit anu sayogi dina dinten Sabtu. Catetan anu penting: pama√©n ti tingkat VIP ka-2 tiasa ngalamar bonus sapertos kitu. Kaayaan penting nya√©ta pama√©n kedah ngumpulkeun jumlah minimum taruhan salami 6 dinten sateuacan dinten bonus dikaluarkeun. √Čta sami sareng 100 euro atanapi anu sami dina mata uang san√©s: 100 USD, 0,01 BTC, 0,25 ETH, 0,5 BCH, 1,9 LTC, 44.000 DOGE.

Ngan ukur taruhan anu disimpen antara jam 03:00 waktos Moskow (00:00 UTC) dinten Minggu sareng 23:59 UTC (02:59 Saptu - waktos Moskow) dina dinten Jumaah diperhitungkeun.

FastPay Casino

Meunangna beda-beda dumasar tingkat:

  • Level 2: 15 puteran gratis, kemenangan, tarohan 50x;
  • Level 3: 25 puteran gratis, kemenangan, tarohan 45x;
  • Level 4: 35 puteran gratis, kemenangan, tarohan 40x;
  • 5 level: 45 spin gratis, kemenangan, tarohan 35x;
  • Tingkat 6: 55 puteran gratis, kemenangan, tarohan 30x;
  • 7 level: 75 spin gratis, kemenangan, tarohan 25x;
  • Level 8: 100 puteran gratis, kemenangan, tarohan 20x;
  • Level 9: 150 puteran gratis, kemenangan, tarohan 20x;
  • Level 10: 500 spin gratis, kemenangan, tarohan 10x.

Kemenangan anu parantos ngaleuwihan wates maksimum ieu bakal dibatalkeun dina tungtung taruhan.

Kaulinan sareng panyadia

Katalog Kasino Pay Fast ngandung sajumlah ageung tina sagala rupa jinis kaulinan tina: Amatic, BTG, BGaming, Booming, EGT, ELK, EvoPlay, Belatra, Blueprint, Endorphina, Fantasma, Fugaso, Old skool, All41 Studios, Playson , Rabcat sareng anu sanésna panyadia.

Teu aya kaulinan anu luntur atanapi lami dina kasino ayeuna. Perpustakaan teras diénggalan ku dealer anyar sareng gimna. Kasino ngan ukur nganggo perangkat lunak pangénggalna sareng téknologi animasi 3D modéren.

Kasino Pay Fast merhatoskeun henteu ngan ukur pikeun mesin slot, tapi ogé nambihan garis na sareng kaulinan judi anu sanés. Salaku conto, aya kategori sareng roulette anu béda, blackjack sareng baccarat. Bentuk sareng wates-wates kaulinan ieu béda-béda ti méja ka méja.

Transaksi kauangan

Kasino Pay Gancang nyiptakeun infrastruktur finansial anu lega di sakuriling dirina. Ku kituna, kasino tiasa dianggo sareng sababaraha sistem pembayaran anu populér, mata uang sareng cryptocurrency. Janten, anjeun tiasa ngeusian kasaimbangan gim nganggo kartu Visa, Mastercard sareng Maestro. Dompet éléktronik sayogi: Webmoney Ecopayz, Neteller, Skrill, Manybetter, Mifinity, Transfer gancang, EcoVoucher, Neosurf. Sareng, tangtosna, cryptocurrency: Bitcoin, Bitcoin cash, Ethereum, Litecoin, DOGEcoin, Tether.

Penarikan artos sayogi dina 13 tina jasa anu disayogikeun di luhur. Wates setoran dibasajankeun 10 dugi 4000 euro atanapi dolar, cryptocurrency - henteu aya watesan dina jumlah maksimum. Ditarikna sayogi tina 20 dolar/euro, tina 0,01 bitcoin, litecoin atanapi éter, dogecoin sayogi tina sarébu sareng épérter - tina 20.

Jangka waktos pikeun mundur tina ampir sadaya jasa nyaéta ti menit dugi ka 2 jam - ieu mangrupikeun pangabutuh dana tercepat sareng paling dijamin dana di antara jasa kasino online anu sami.

Buka kasino